HTML

Esküvői frizurák

Ha még nem volt olyan alkalom az életedben, amikor tökéletesen akartál kinézni, akkor az esküvőd biztosan az a nap lesz. Segítségül létrehoztuk ezt az esküvői frizurákat bemutató blogot. Reméljük, hogy sokaknak tudunk majd ötleteket adni a nekik legmegfelelőbb esküvői frizura és kiegészítők kiválasztásában. Örömteli tervezést, esküvőszervezést és készülődést kívánunk mindenkinek a nagy naphoz! A szerkesztők: Erdőssi Dorottya és Svajda Anna

2010.06.28. 11:33 S. Anna

Banánkonty - a klasszikus elegancia

Címkék: konty menyasszonyi frizura virágdísz banánkonty

A banánkonty, azaz a francia csavart frizura elkészítéséhez legalább vállig érő hajra van szükség. Valószínűleg az egyik leggyakrabban viselt frizura a hétköznapokban, de természetesen esküvőre is készíthetünk letisztult vonalú elegáns francia kontyot, melyet díszes hajtűvel, gyöngyökkel vagy virággal egészíthetünk ki. A lazán tűzött francia kontyot tengerparti esküvőkhöz ajánljuk.


Íme egye remek példa:

További banánkonty frizurák az esküvőifrizurák.hu képgalériájában!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoifrizurak.blog.hu/api/trackback/id/tr802115567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása