HTML

Esküvői frizurák

Ha még nem volt olyan alkalom az életedben, amikor tökéletesen akartál kinézni, akkor az esküvőd biztosan az a nap lesz. Segítségül létrehoztuk ezt az esküvői frizurákat bemutató blogot. Reméljük, hogy sokaknak tudunk majd ötleteket adni a nekik legmegfelelőbb esküvői frizura és kiegészítők kiválasztásában. Örömteli tervezést, esküvőszervezést és készülődést kívánunk mindenkinek a nagy naphoz! A szerkesztők: Erdőssi Dorottya és Svajda Anna

2010.06.30. 13:01 S. Anna

Fejtető kontyok

Címkék: konty fátyol tiara menyasszonyi frizura

Az arisztokratikus megjelenést biztosító fejtető kontyok optikailag magasítanak (ráadásul a cipőd sarka is további centiméterekkel megemel), ezért mielőtt magas kontyot terveznél, mindenképp vedd számításba a vőlegényed testmagasságát. Ha csak néhány centivel magasabb nálad, lehet, hogy "túlnövöd" őt egy ilyen frizurával. Amire még ügyelni kell, az az arc formája és a homlok magassága. Akiknek nem áll jól a homlokot szabadon hagyó feszesen hátrafésült haj, kombinálhatják ezt a frizurát mélyen a homlokba fésült tincsekkel vagy frufruval.

Kiegészítőként remekül mutatnak a konty fölé tűzött tiarák és/vagy a konty alá tűzött középhosszú fátylak. Ha nem szeretnél fejdíszt, javasolj fodrászodnak egy olyan konty változatot, amely önmagában is látványossá teszi a frizurádat, például egy nemesen csavart megoldás.

Az Audrey Hepburn és Grace Kelly által is gyakran hordott magasra tűzött konty elkészítéséhez még a dús hajkoronával büszkélkedő lányoknak is valószínűleg kontyalátétre lesz szükségük.  Vékony szálú és ritkább hajú lányoknak előnyösebb lehet, ha a fejtető konty helyett inkább egy klasszikus chignon-t választanak.

A magasra tűzött kontyok képgalériát az esküvőifrizurák.hu portálok tekinthetik meg. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoifrizurak.blog.hu/api/trackback/id/tr502120747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása