HTML

Esküvői frizurák

Ha még nem volt olyan alkalom az életedben, amikor tökéletesen akartál kinézni, akkor az esküvőd biztosan az a nap lesz. Segítségül létrehoztuk ezt az esküvői frizurákat bemutató blogot. Reméljük, hogy sokaknak tudunk majd ötleteket adni a nekik legmegfelelőbb esküvői frizura és kiegészítők kiválasztásában. Örömteli tervezést, esküvőszervezést és készülődést kívánunk mindenkinek a nagy naphoz! A szerkesztők: Erdőssi Dorottya és Svajda Anna

2010.07.07. 11:13 S. Anna

Esküvői frizurák félhosszú hajból

Címkék: menyasszonyi frizura félhosszú haj

Hogy a rövid és félhosszú haj között pontosan hol a határ, arról eltérő vélemények vannak, mindenesetre, a mi definíciónkban a félhosszú haj körülbelül az állig érőtől a vállig érőig terjed, és a legtöbb esetben (fazontól függően) legalább egy mini copfocskába össze lehet fogni.

A félhosszú hajú aráknak nem feltétlenül kell lemondaniuk a kontyról, de arra mindenképp számítsanak, hogy ha póthajat szeretnének, akkor elég mélyre kell majd nyúlniuk a pénztárcájukba. Természetesen póthaj nélkül is rengeteg lehetőség van szép esküvői frizurák kialakítására félhosszú hajból. Akár egy egyszerű bubi fazonból is válhat alkalmi frizura, ha a megfelelő díszítéssel feldobjuk.

Akinek egyenes a haja, az általában göndörre vágyik, és fordítva. Ha félhosszú sima hajból mindenképp fürtöket szeretnél varázsolni, vedd figyelembe, hogy a hajad hossza lazább hullámokkal kb. a felére rövidül, igazán göndören pedig legalább a harmadára (lásd a második fotót).

Az alábbi menyasszonyi frizurák félhosszú hajból könnyedén megvalósíthatók:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoifrizurak.blog.hu/api/trackback/id/tr772135395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása