HTML

Esküvői frizurák

Ha még nem volt olyan alkalom az életedben, amikor tökéletesen akartál kinézni, akkor az esküvőd biztosan az a nap lesz. Segítségül létrehoztuk ezt az esküvői frizurákat bemutató blogot. Reméljük, hogy sokaknak tudunk majd ötleteket adni a nekik legmegfelelőbb esküvői frizura és kiegészítők kiválasztásában. Örömteli tervezést, esküvőszervezést és készülődést kívánunk mindenkinek a nagy naphoz! A szerkesztők: Erdőssi Dorottya és Svajda Anna

2010.07.27. 20:55 S. Anna

Kibontott hosszú hajú esküvői frizurák

Címkék: menyasszonyi frizura kiengedett haj

A teljesen kiengedett hosszú haj mint menyasszonyi frizura néhány évtizede szinte elképzelhetetlen volt. Pedig egy hullámos hajzuhatag akár önmagában, extra díszítés nélkül is, lehet ünnepi frizura, ha kellően vastag szálú, dús, egészséges és fényesen csillógó "alapanyagból" készül. Ha hajad vékonyszálú, akkor válassz inkább egy szép kontyot, mert kibontva frizurád a nap végére szinte egészen biztosan tönkremegy.

Amennyiben erre a fiatalos és kevésbé formális stílusra szavazol, számíts rá hogy a nap folyamán némi módosítást kell majd végezned a frizurádon. Például, az esküvői szertartáson viselt teljesen kibontott hajból az este közeledtével készíthetsz egy lazább kontyot vagy félkontyot, esetleg oldalt vagy hátul feltűzheted, hogy hajad ne zavarjon tánc közben.

Akik a tengerparton tartják esküvőjüket, azoknak kimondottan ajánljuk ezt a frizurát. A szél egészen biztosan belekap majd a hajadba, és jól összekócolja, de a tengerparti esküvőknek éppen ez az egyik bája.

 

Figyelmedbe ajánljuk még július 5-én kelt cikkünket a tengerparti esküvői frizurákról:

http://eskuvoifrizurak.blog.hu/tags/tengerpart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoifrizurak.blog.hu/api/trackback/id/tr72180846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása