HTML

Esküvői frizurák

Ha még nem volt olyan alkalom az életedben, amikor tökéletesen akartál kinézni, akkor az esküvőd biztosan az a nap lesz. Segítségül létrehoztuk ezt az esküvői frizurákat bemutató blogot. Reméljük, hogy sokaknak tudunk majd ötleteket adni a nekik legmegfelelőbb esküvői frizura és kiegészítők kiválasztásában. Örömteli tervezést, esküvőszervezést és készülődést kívánunk mindenkinek a nagy naphoz! A szerkesztők: Erdőssi Dorottya és Svajda Anna

2010.08.03. 17:34 S. Anna

Alicia Keys titkos esküvője

Címkék: 2010 menyasszonyi frizura spanyol konty közismert személy

Amíg a sajtó augusztus 1-én leginkább Chelsea Clinton és Marc Mezvinsky  várva várt esküvőjére figyelt, a többszörös Grammy-díjas amerikai énekesnő, Alicia Keys és producer vőlegénye Swizz Bitz is kimondták a boldogító igent. Az énekesnő még májusban jelentette be, hogy eljegyezték és kisbabát vár. 

A Korzikán tartott esküvőn az énekesnő egy csodaszép elefáncsontszínű selyem esküvői ruhát viselt, melyet Vera Wang tervezett. A sztárok körében manapság oly népszerű divattervező ezúttal egy aszimmetrikus szabású "görög istennő" stílusú ruhát kreált.

A tóga-szabású menyasszonyi ruhához  remekül illet Alicia Keys chic chignon frizurája, melyet egy 60 karátos (eredetileg nyaklánc, de Alicia kérése átalakított) gyémánt fejdísz egészített ki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoifrizurak.blog.hu/api/trackback/id/tr492196349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása