HTML

Esküvői frizurák

Ha még nem volt olyan alkalom az életedben, amikor tökéletesen akartál kinézni, akkor az esküvőd biztosan az a nap lesz. Segítségül létrehoztuk ezt az esküvői frizurákat bemutató blogot. Reméljük, hogy sokaknak tudunk majd ötleteket adni a nekik legmegfelelőbb esküvői frizura és kiegészítők kiválasztásában. Örömteli tervezést, esküvőszervezést és készülődést kívánunk mindenkinek a nagy naphoz! A szerkesztők: Erdőssi Dorottya és Svajda Anna

2011.04.29. 23:37 S. Anna

Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője

Címkék: vilmos herceg kate middleton menyasszonyi frizura királyi esküvő

Az európai monarchiák közül II. Erzsébet, brit királynő és családtagjai kapják a legtöbb médiafigyelmet. Minden idők egyik legnézettebb tévés eseményévé vált Vilmos herceg, a brit trónörökös és menyasszonya, Kate Middleton 2011. április 29-i esküvője. A westminsteri apátságban tartott esküvőt becslések szerint a világon két milliárd ember kísérhette figyelemmel. A nem nemesi származású Kate Middleton a házasság által a brit királyi család tagja lett, és megkapta a cambridge-i hercegnő címet is. Katalin hercegnőt, férjéhez hasonlóan, ezentúl szintén megilleti a "Királyi Fenség" megszólítás.

Kate Middleton menyasszonyi frizurájáról készült fotóriportunkat az eskuvoifrizurak.hu portálon nézhetitek meg.

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoifrizurak.blog.hu/api/trackback/id/tr532865780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása