HTML

Esküvői frizurák

Ha még nem volt olyan alkalom az életedben, amikor tökéletesen akartál kinézni, akkor az esküvőd biztosan az a nap lesz. Segítségül létrehoztuk ezt az esküvői frizurákat bemutató blogot. Reméljük, hogy sokaknak tudunk majd ötleteket adni a nekik legmegfelelőbb esküvői frizura és kiegészítők kiválasztásában. Örömteli tervezést, esküvőszervezést és készülődést kívánunk mindenkinek a nagy naphoz! A szerkesztők: Erdőssi Dorottya és Svajda Anna

2010.08.17. 12:15 S. Anna

Örömanyák kalapban

Címkék: kalap örömanya frizurák

Az igazán elegáns örömanyák esküvői öltözékének fontos kiegészítője lehet a kalap. A kalap nagyon kevés embernek áll rosszul, ezért szinte mindenki viselheti, de nem mindegy mihez és hogyan. Akár klasszikus kosztümöt, nadrágkosztümöt vagy komplét viselnek az örömanyák, olyan kalapot válasszanak, amely stílusában és színében harmonizál öltözékükkel.

Érdemes időt szánni a próbálgatásra, mert minden arcformához más kalapforma illik. Egy másik fontos szabály, hogy a széles karimájú kalapok "összenyomnak". Alacsonyabb hölgyek ezért mindenképp kisebb átmérőjű kalapot viseljenek, de számukra egy sikkes kalapszerű fejdísz is tökéletes választás lehet.

Nigel Rayment angol divattervező csodaszép kalapjait mindenki szíves figyelmébe ajánljuk. Az aktuális kollekciók az alábbi linkre kattintva érhetők el: http://www.nigelrayment.co.uk/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoifrizurak.blog.hu/api/trackback/id/tr302227748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása