HTML

Esküvői frizurák

Ha még nem volt olyan alkalom az életedben, amikor tökéletesen akartál kinézni, akkor az esküvőd biztosan az a nap lesz. Segítségül létrehoztuk ezt az esküvői frizurákat bemutató blogot. Reméljük, hogy sokaknak tudunk majd ötleteket adni a nekik legmegfelelőbb esküvői frizura és kiegészítők kiválasztásában. Örömteli tervezést, esküvőszervezést és készülődést kívánunk mindenkinek a nagy naphoz! A szerkesztők: Erdőssi Dorottya és Svajda Anna

2010.06.30. 09:56 S. Anna

A pikánsan sikkes "birdcage"

Címkék: fátyol birdcage

 

 Az angolszász kulturákban régóta ismert és közkedvelt esküvői fejdísz a "birdcage veil" (ejtsd: bődkéjdzs véjl, a megfelelő fonetikai jelek hiányában) Magyarországot egyelőre olyannyira elkerülte, hogy ezidáig leginkább csak a filmvásznon találkoztunk vele. Mivel a birdcage-nek még hivatalos magyar elnevezése sincs, angolból fordítva a "madárkalitka fátyol" nevet adhatnánk neki, de maradjunk inkább az angol verziónál.

A kézi készítésű birdcage egy Franciaországban gyártott speciális finom tüllszerű anyagból készül, bár léteznek orosz tüllből készült változatok is, és általában 25-28 cm hosszúak. Léteznek színes változatai, de esküvőre hagyományosan a fehér illetve ekrü színeket ajánljuk.

A birdcage fátyolra valószínűleg azoknak a menyasszonyoknak esik majd a választásuk, akik nem félnek a konvencióktól, akik mernek eredetik és vagányak lenni. A szem fölé húzott fátyol előkelő, modern, kifinomult stílust ad viselőjének és titokzatosságot sugall.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoifrizurak.blog.hu/api/trackback/id/tr502120261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása