HTML

Esküvői frizurák

Ha még nem volt olyan alkalom az életedben, amikor tökéletesen akartál kinézni, akkor az esküvőd biztosan az a nap lesz. Segítségül létrehoztuk ezt az esküvői frizurákat bemutató blogot. Reméljük, hogy sokaknak tudunk majd ötleteket adni a nekik legmegfelelőbb esküvői frizura és kiegészítők kiválasztásában. Örömteli tervezést, esküvőszervezést és készülődést kívánunk mindenkinek a nagy naphoz! A szerkesztők: Erdőssi Dorottya és Svajda Anna

2010.08.02. 10:18 S. Anna

Az idei nyár legjobban várt esküvője Amerikában

Címkék: 2010 fátyol menyasszonyi frizura banánkonty közismert személy chelsea clinton esküvő

Az Egyesült Államok hónapok óta esküvői lázban ég. Bill Clinton volt amerikai elnök és Hillary Clinton külügyminiszter egyetlen lányának, Chelsea Clinton-nak, július 31-re beharangozott esküvőjét számtalan találgatás és pletyka előzte meg, a részletek csak lassan szivárogtak ki az esküvő helyszínét, a vendégek listáját, a menyasszony ruháját és egyéb információkat illetően.

Az idei nyár legnagyobb érdeklődésre számot tartó és egyben legdrágább amerikai esküvőjét egy festői szépségű vidéki kisvárosban, Rhinebeck-ben tartották, az elegáns Astor Courts kastélyban. Az esküvőre nem kapott meghívót Barack Obama, mert Chelsea szülei azt akarták, hogy ez az esemény tényleg a lányukról és jövendőbelijéről szóljon.

A vőlegény Marc Mezvinsky befektetési bankár tavaly a hálaadásnapi ünnepi hétvégén kérte meg a Clinton-lány kezét. A 30 éves Chelsea Clinton és a 32 éves Mezvinsky tizenéves koruk óta ismerik egymást.

Ami bennünket a leginkább érdekelt az esküvő kapcsán, az természetesen nem más, mint Chelsea esküvői frizurája. Bill Clinton elnöksége alatt Chelsea lányát gyakran láthattuk a papa oldalán a TV-ben, és bizony valljuk be, hogy Chelsea tini éveiben hordott dús göndör hajzuhataga nem a legszerencsésebb frizura választás volt. Chelsea természetes göndör haját néhány éve kiegyenesítve és egyre elengánsabban hordja, a "rossz hajnapok" pedig szerencsére már rég a múlté, hiszen Chelsea-ből mára érett és elegáns nő lett.

És hogy milyen frizurát választott Chelsea az esküvőjére? Nos, a napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő és divatos lófarok vagy félig feltűzött menyasszonyi frizura helyett Chelsea konzervatívabb stílusú frizurát választott: egy klasszikus vonalú középre tűzött kontyot. A menyasszonyi frizurát egy egyszerűségében szép hosszú fátyol egészítette ki. 

Chelsea menyasszonyi ruháját Vera Wang tervezte. A tervező 2010-es tavaszi kolleciójából választott fehér selyem és organza ruhát egy ezüst övvel tették egyedivé. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoifrizurak.blog.hu/api/trackback/id/tr262192716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása