HTML

Esküvői frizurák

Ha még nem volt olyan alkalom az életedben, amikor tökéletesen akartál kinézni, akkor az esküvőd biztosan az a nap lesz. Segítségül létrehoztuk ezt az esküvői frizurákat bemutató blogot. Reméljük, hogy sokaknak tudunk majd ötleteket adni a nekik legmegfelelőbb esküvői frizura és kiegészítők kiválasztásában. Örömteli tervezést, esküvőszervezést és készülődést kívánunk mindenkinek a nagy naphoz! A szerkesztők: Erdőssi Dorottya és Svajda Anna

2010.08.03. 10:54 S. Anna

Gyermek koszorúslány frizurák

Címkék: virágdísz koszorúslány frizurák

A koszorúslányokat életkoruk és feladataik szerint  két csoportra osztjuk. Az első csoportot a kislányok alkotják. Az esküvő kiskoszorúsainak elsődleges és legfontosabb funkciója, hogy elbűvölik a násznépet. Valódi esküvői feladatokat is elláthatnak: virágszirmokat szórnak, gyűrűpárnán viszik a jegygyűrűket, esetleg a menyasszony uszályát vagy fátylát (ez utóbbit viszont érdemes többször előre elpróbálni, nehogy kudarcba fulladjon a mutatvány).

A fiatal koszorúslányok hagyományosan 4-14 év közöttiek, mert ők az a korcsoport, akik a menyasszony körüli teendők fontosságát már kellő komolysággal veszik. Természetesen kiskoszorúslányok lehetnek akár 2-3 évesek is. Ha a családban és baráti körben csak ilyen korú kislányok vannak, a virágszirom szórásra készítsünk egy B tervet is, mert lehet hogy az utolsó percben elfáradnak a csöppségek.

Frizura szempontjából a legkisebbeknek elsősorban a virágkoszorút ajánljuk. A négy év feletti koszorúslányok haját szintén díszítheti virágból font koszorú, selyem hajpánt vagy diadém. Az ő hajukból, ha elég hosszú és erős szálú, akár már valódi alkalmi frizura is készíthető.

A felnőtt koszorúslányokról egy következő bejegyzésünkben lesz szó. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoifrizurak.blog.hu/api/trackback/id/tr822195177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása