HTML

Esküvői frizurák

Ha még nem volt olyan alkalom az életedben, amikor tökéletesen akartál kinézni, akkor az esküvőd biztosan az a nap lesz. Segítségül létrehoztuk ezt az esküvői frizurákat bemutató blogot. Reméljük, hogy sokaknak tudunk majd ötleteket adni a nekik legmegfelelőbb esküvői frizura és kiegészítők kiválasztásában. Örömteli tervezést, esküvőszervezést és készülődést kívánunk mindenkinek a nagy naphoz! A szerkesztők: Erdőssi Dorottya és Svajda Anna

2010.07.05. 15:51 S. Anna

Menyasszonyi frizurák tengerparti esküvőkhöz

Címkék: tengerpart konty menyasszonyi frizura virágdísz félig feltűzött kiengedett haj

Azok a párok, akik az esküvőjüket szó szerint összekötik a nászúttal, valószínűleg egy csodaszép tengerparti esküvőről álmodoznak, távol a város zajától, csupán két tanú jelenlétében. Reméljük, hogy ez a romantikus esküvői helyszín minél több szerelmespárnak adatik meg. Azok se keseredjenek el túlságosan, akiknek egyelőre nincs lehetőségük exotikus környezetben, pálmafák alatt, fehér homokban, mezítlábas esküvőt tartani, mert a család/rokonok mást "diktálnak". Házassági fogadalmunkat újra és újra meg lehet erősíteni, akár már a következő tengerparti nyaralás során.

A tengerparti esküvők stílusukban lezserek, és ez a "lazaság" jellemzi a menyasszony frizuráját és ruháját egyaránt. Tengerparti esküvőhöz a menyasszonyok többsége a teljesen kibontott frizurát választja, melybe nyugodtan belekaphat a szél, attól csak még romantikusabb lesz az összkép. Ha összefogjuk hajunkat, akkor is csak egy laza kontyot vagy félkontyot javaslunk.

A hajdísz akár el is hagyható, de ha mégis szeretnénk feldobni valamivel frizuránkat, akkor a fej tetejére kerülhet egy élővirágokból font koszorú, a tengerparti hangulatot még jobban kihangsúlyozó "tenger gyömölcsei korona" vagy csak egy egyszerűen a fül mögé tűzött virág. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoifrizurak.blog.hu/api/trackback/id/tr992131171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása