HTML

Esküvői frizurák

Ha még nem volt olyan alkalom az életedben, amikor tökéletesen akartál kinézni, akkor az esküvőd biztosan az a nap lesz. Segítségül létrehoztuk ezt az esküvői frizurákat bemutató blogot. Reméljük, hogy sokaknak tudunk majd ötleteket adni a nekik legmegfelelőbb esküvői frizura és kiegészítők kiválasztásában. Örömteli tervezést, esküvőszervezést és készülődést kívánunk mindenkinek a nagy naphoz! A szerkesztők: Erdőssi Dorottya és Svajda Anna

2010.06.30. 11:40 S. Anna

Kovács Ági titkos esküvője

Címkék: 2010 menyasszonyi frizura virágdísz közismert személy

2010 június 18-án pénteken Kovács Ági, olimpiai bajnok úszónőnk és szerelme Gábor szűk családi körben összeházasodtak. Az esküvőt sikerült olyannyira titokban tartaniuk, hogy még barátaik is csak később, a délutáni polgári szertartás után, sms-ben értesültek a hírről.

A polgári szertartáson Ági egy Makány Márta által tervezett miniruhát viselt. Egyenesre beszárított haját egy élővirágokból font koszorú díszítette, amely tökéletesen harmonizált a szintén fehér rózsából és világoszöld hortenziából kötött menyasszonyi csokorral.

Gábornak az volt a kérése, hogy esküvőjük meghitt ünnepség legyen. Ezért döntöttek amellett, hogy a polgári szertartáson szűk családi körben házasodnak össze. Jövő tavasszal lesz viszont templomi esküvő is, ahová már nagyobb vendégsereget hívnak. A templomi esküvőn Ági hosszú ruhában fog megjelenni, melyet szintén Makány Márta tervez majd. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoifrizurak.blog.hu/api/trackback/id/tr92120569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása