HTML

Esküvői frizurák

Ha még nem volt olyan alkalom az életedben, amikor tökéletesen akartál kinézni, akkor az esküvőd biztosan az a nap lesz. Segítségül létrehoztuk ezt az esküvői frizurákat bemutató blogot. Reméljük, hogy sokaknak tudunk majd ötleteket adni a nekik legmegfelelőbb esküvői frizura és kiegészítők kiválasztásában. Örömteli tervezést, esküvőszervezést és készülődést kívánunk mindenkinek a nagy naphoz! A szerkesztők: Erdőssi Dorottya és Svajda Anna

2010.08.20. 13:21 S. Anna

A húszas évek esküvői frizurái újragondolva

Címkék: fátyol hajpánt menyasszonyi frizura 20 as évek

Azok a menyasszonyok, akik esküvőjüket az 1920-as évek stílusában álmodták meg bizonyára gondoltak, a jellegzetes szabású ruhák mellett, a kor frizuráira is. A nők rövidre vágott frizurája a huszadik század elején jött divatba, és vele együtt a Marcell hullám. Ezek a hajsütővassal illetve vizes technikával készített hullámok szorosan a fejhez simulnak, követve a fej formáját. A Marcel-hullámok leginkább a rövid hajhoz illenek, de félhosszú hajból is megvalósíthatók.

Bátrabb menyasszonyok a húszas évek stílusjegyeit hordozó - de ugyanakkor modern - fejdísszel is kiegészíthetik (akár rövid, akár hosszú) esküvői frizurájukat. Próbálj ki több variációt is mielőtt a végső döntést meghozod: például egy sikkes homlokba kötött hajpántot, egy szolíd oldalra tűzött tolldíszt vagy egy csipkéből készült és szorosan a fejtetőre simuló fátylat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoifrizurak.blog.hu/api/trackback/id/tr262235202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fodrasz 2012.03.16. 21:10:50

<a href="http://www.fodraszkereso.net/eskuvoi_frizurak.php" title="esküvői frizurák">alkalmi frizurák</a>
süti beállítások módosítása